— Om mig —

Om du väljer att investera i dig själv så hjälper jag dig gärna att göra den investeringen lönsam och långsiktigt hållbar

Kompetens och erfarenhet

Jag har lång erfarenhet av att arbete med personlig utveckling, ledarskap, målstyrning, tidsplanering, effektivitet och beteendeprofiler Jag är utbildad coach, certifierad tränare för DISC – beteende profiler och diplomerad workshop ledare

Jag har arbetat som chef och ledare i över åtta år och har samlat på mig mycket  värdefull erfarenhet som delar med mig i mina utbildningar och föreläsningar 

Med hjälp av mina samlade kunskaper och erfarenheter har jag skapat ett koncept som innebär att skapa framgång och insikt genom att leda sig själv med en vision.

Det bästa receptet på hur man ska leva sitt liv det är ditt eget

  Det som driver mig  är glädjen i att hjälpa och inspirera andra. Att så en liten låga av hopp och se nya insikter tändas i någons ögon gör att mitt arbete känns viktigt. Att väcka upp en dröm eller hjälpa någon att skapa en riktning i sitt liv gör mitt arbete riktigt värdefullt.

Jag vill  skapa de bästa förutsättningarna för de jag arbetar med att ta sig mot de viktigaste målen. Jag hjälper medarbetare och chefer att hitta sin passion, motivation och det högre syftet med sitt uppdrag.

  Jag försöker att uppskatta livet här och strävar efter att skapa balans i tillvaron. Det är viktigt för mig att må bra. Att äta bra saker och att röra på mig för att få ett långt friskt liv. Min tid ska ägnas åt sådant som är värdefullt för mig och andra. En av mina starkaste värderingar är att alla människor har rätt till ett bra liv. Alla är värda lika mycket och ska behandlas utifrån det.

— Om Leda med visioner —

Utbildning, föreläsning, inspiration och motivation

Leda med visioner erbjuder unika kurser och föreläsningar inom området ledarskap, motivation, kommunikation effektivitet.

Mina utbildningar och föreläsningar ska alltid hålla hög kvalité och ge dig en värdefull investering i personlig utveckling och ledarskap.

På den här webbplatsen hittar du information om mina utbildningar och föreläsningar.

Du kan prenumerera på mitt nyhetsbrev. Där får du massor med idéer och inspiration om personligt ledarskap och personlig effektivitet.

I min blogg hittar du artiklar om frihet, värderingar, visioner, resultat, förändring och balans i livet. Beroende på var du är i livet så hoppas jag att du kan hitta något som kan hjälpa dig på din väg framåt. Jag är glad om du finner några enkla sätt att få tillvaron lite enklare, bättre och tryggar